Filem’On Festival, het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek

Filem’On, het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek, is terug van 23 oktober tot 6 november ! Het festival biedt een mix van meer dan 130 kortfilms, langspeelfilms, animaties en documentaires, voor een publiek van 2 tot 16 jaar. Er zijn Belgische, Europese en internationale competitiesecties, en vaak zijn er regisseurs of acteurs aanwezig tijdens vertoningen. Daarnaast zijn er ook tal van leuke workshops, filmstages en ciné-concerten!

Filem’On, het internationale filmfestival voor een jong publiek, blaast in 2024 18 kaarsjes uit! Normaal gesproken staat deze leeftijd in het teken van ernst en volwassenheid, maar Filem’on blijft eeuwig jong! Het festival is zich bewust van serieuze wereldproblemen, en draagt een steentje bij voor de toekomst. Toch blijft Filem’On altijd een beetje kind en is het filmfestival een plek waar iedereen onserieus mag zijn!

In de herfstvakantie vermaakt en onderwijst Filem’On opnieuw alle kleintjes en jongeren van 2 tot 16 jaar in Brussel en omstreken. Met een programma van meer dan 130 kortfilms, fictie, animaties en documentaires, schotelt het festival een filmisch buffet voor aan scholen, families, vrienden, verenigingen en iedereen die geniet van goede films. Dit jaar met een vleugje humor en slapsticks! Bij de screenings zijn er boeiende babbels tussen het publiek, de filmmakers en acteurs. Voor een dosis fun waarin de kids de hoofdrol spelen, kun je naar de workshops, stages en filmconcerten. Afsluiten doet Filem’On Festival met de prijsuitreiking waar de beste Belgische, Europese of internationale films met awards gaan lopen. Serieus, jij komt toch ook?!

Ontdek het volledige programma van Filem’On Festival 2024!

Praktische info:

Waar?

12 Verschillende locaties in Brusselse hoofdstedelijke gewest zoals Nova, Vendôme, Kinograph, Bronks, Cinematek, La venerie, Beursschouwburg, enz.

Wanneer?

Van woensdag 23 oktober tot woensdag 6 november 2024.

Meer info op Filmeon.be !

 

Meer nuttige info op Brussel-J !

 

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*