Een app tegen seksueel geweld en straatintimidatie !

App-Elles, een app tegen seksueel geweld en straatintimidatie is nu beschikbaar in Brussel. De Franstalige applicatie maakt het mogelijk om snel hulp te vinden in de buurt bij seksueel geweld en straatintimidatie. De app biedt ook een kaart met alle professionals en hulp in Brussel.

App-Elles is wereldwijd beschikbaar. De applicatie centraliseert en verspreidt al lokale informatie en nationale programma’s in meer dan 13 landen. Een nieuwe deel is nu gewijd aan de stad Brussel.

Hulp en ondersteuning voor slachtoffers

De mobiele applicatie geeft de belangrijkste hulp en ondersteuning van slachtoffers en getuigen die geconfronteerd worden met een situatie van huidig, vroeger of potentieel geweld.

Met App-Elles kun je snel je naasten waarschuwen en contact met hen opnemen. Zij kunnen je positie volgen en je geolokaliseren terwijl ze met je blijven praten en horen wat er om je heen gebeurt.

Met de applicatie kan je ook:

  • hulpdiensten, verenigingen en professionele hulp bellen
  • bewijsmateriaal registreren en creëren

Meer info?

App-Elles

 

Meer nuttige info op Brussel-J !

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*