BD Comic Strip Festival 2024

Ben je gepassioneerd door de stripcultuur? Als je er altijd al van gedroomd hebt om je onder te dompelen in de wereld van strips en stripverhalen, dan kun je je hart ophalen op het BD Comic Strip Festival 2024! Dit festival vindt plaats van 6 tot 8 september 2024 in het Maritiem Station Tour & Taxis in Brussel, en de toegang is gratis!

Tal van activiteiten op het programma

Het BD Comic Strip Festival 2024 begint een nieuw hoofdstuk in zijn verkenning van de 9de kunst. Wat staat er op het programma? Meer dan 7.000 m2 vol ontdekkingen! Met een vijftigtal exposanten, conferenties, signeersessies, animaties en spelletjes voor groot en klein. Maar ook tentoonstellingen, workshops, alternatieve strips, een zone gewijd aan het manga-universum en het welbekende internationaal paviljoen dat nieuwe horizonten opent. Dit alles gebeurt onder de goedkeurende blik van reusachtige ballonnen in de vorm van je favoriete striphelden!

Benieuwd naar de nieuwste toppers? De Atomiumprijzen 2024 helpen je er enkele niet te missen strips van dit jaar uit te pikken.

Ontdek het volledige programma !

Praktische Info:

  • Adres: Gare Maritime – Picardstraat 11 Bruxelles, 1000 Belgium
  • Datum: van 6 tot 8 September 2024
  • Toegang: gratis

 

Meer nuttige infos op onze Nieuws !

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*